ADD

Jag börjar förstå mig på min ADD mer och mer. Och allt mer börjar jag känna hur den förstör. Folk förstår inte vilken kamp det är vargie dag. Att vissa saker inte funkar att göra. Man tar sig inte fram även fast man använder all sin energi till att försöka ta sig att tillexempel diska! Även fast man värkligen värkligen vill så går det inte. Att bara ställa sig vid disken. är som att springa ett helt maraton lopp inom sig! och när man väl är frame riner sveten och orken är helt borta för att ta nästa steg. även saker som är roliga att göra kan ibland vara en kamp till att börja göra dom. exempel hundträning som jag värkligen älskar kan vissa gånger vara exstremt svårt att komma fram till att göra.

Att folk tycker jag är lat och att jag måste skärpa till mig förstår värkligen inte att jag har de svårt! Till och med min man kan ibland inte förstå varför jag inte kan göra vissa saker. Folk tycker att de är ju bara att göra dom! Att göra meniskor besvikna är inte min mening alls. Och om folk tror att jag vill ha de så här så tror dom helt fel!

Jag känner mig allt mer värdelös att jag inte kan fixa så simpla saker som att gå ut med soporna! Jag kämpar vargie dag med att få in rutiner som ska underlätta för mig! Jag kämpar mot ångest vargie dag! Jag är inte slarvig jag har ADD som får mig att bli fast kediad i soffan. Jag vill ha de lätt som andra! Jag vill inte göra folk besvikna och arga!! Jag vill vara normal!! Jag känner mig redan värdelös minst en gång om dagen!

Men jag har ADD och det är nått JAG och min familj lever med vargie dag! Och jag har tagit hjälp för att få lära mig att underlätta saker för min och min familjs vardag! Jag tränar att göra dom lätta sakerna vargie dag och även dom svåra! Jag har boendestöd två gånger i veckan och vi ska även börja smsa vargie dag! jag ska skriva dagbok och ta bilder över mina vardags syslor!! Jag äter medisin vargie dag som hjälper mig men det är ingen jävla merakel medisin som vissa tror!!!

Jag är jag och jag kämpar vargie dag! Ibland tar ångest och värdelöskännsla över och jag blir dep.

MEN TROTS DETTA ÄLSKAR JAG MIG SJÄLV!!!

Jag vore inte jag om jag inte hadde ADD! Att inte få kämpa vargie dag skulle göra mig svagare för när jag väll lyckas så är det en rymdfärdsresa i framsteg! Mina vänner och familj gör mig änu starkare!

JAG ÄLSKAR MITT LIV!!

Bara att kämpa vidare och skita i alla andra som tror dom vet. som tror att det bara är att skärpa till sig. att ta sig i kragen och göra saker! att det är lätt bara man vill.

För jag vet att dom har fel och att min kamp inom mig kommer finnas hela mitt liv! Det är bara jag som kan hitta lite lättare vägar att slå mig igenom!

Det är jag och min add <3