Kan fortfarande inte fatta de!

Igår var vi på utställning med Tristan i övrekalix och de gick förjävligt bra! Sitter här och kan fortfarande inte fatta de!! Han blev BIG 4!!!

Känner de fortfarande som jag är i en tunnel. När dommaren plocka ut oss och jag såg att de bara var fyra kvar och jag fatta att vi skulle bli plaserade såg jag inte längre nå eller kunde tänka. allt hände på automatik. tänkte fel färg var plasering 4 så gick mot fel färg. Var helt inne i en tunnel och fatta inget. Totalt borta i chock!!

Men gud så stålt jag är över min lilla kille! han är bara 1,5 år och redan blivit BIG 4 och tagit 3 cert!! Han är förbaskat snygg och underbar!

Men bäst av allt var att han sköte sig så jädra bra i ringen! Först pussa han dommaren och ville inte alls stå still när vi skulle knäppa kort med henne. Bara busa ;) Han var glad och trevlig mot hundar. Han var perfekt den dagen <3

Och tydligen såg dommaren de oxo ;)




Nästa utställning är en inoffare i umeå nästa helg och då ställs Willemo oxo ;) Nästa stora för Tristan är i sundsvall den 11 oktober och det blir spänande för där satsar vi på cacib!! ;) Hehe får vi de då svimmar jag!!